Idol

Har kommit hem från stan, jag fick med mig hem en tröja från hm, ögonbrynspenna och lite hårsnoddar, har ätit tacos till middag, väldigt gott:)
ska nu se på idol med mamma och bara mysa!:)
Pussar e


Skööönt med fredag!

Hello! Gud vad skönt med fredag! känns värkligen underbart!:) Ska snart fara och rida och efter det blir det att vara med Ellen!:) Och vi får se vad vi hittar på ikväll. Ha det bra så länge!
Kramar klara

Hittade den här bilden på mig,ellen och elin i 7:an!
Haha gamlatider.. man var riktigt söt då..:]

Friday

Riktigt skönt med helg, har lämnat in min träningsdagbok och nolabbrapport idag, plus att vi har haft konditionstest också! Gick helt okej faktiskt:)
Nu ska jag på stan med Fia och Ebba och kolla om jag hittar något roligt!:)
Hörs emilia

Hittade ingen bättre bild så den här får duga, jag hatar ju inte att åka buss!


New in

Igår hann jag inte att skriva någonting, hade fullt upp hela kvällen. Men hela dagen var underbar!:)
Dom sjöng för mig två gånger i skolan, först mina finaste tjejer i matsalen, sen dom söta killarna i kramgoa sjöng, tack så mycket!
När jag kom hem gjorde jag en supergod marängtårta:)
Mormor och morfar kom och åt middag sedan fikade vi gott!:)
Jag har fått ett par converse, sen har jag ju fått min älskade iphone, ska få en innebandy klubba, ungefär 3000 kr och lite småsaker!
Idag har jag iallafall varit på stan med mamma en stund, skulle kolla på ett par jeans och hittade Gina tricot jeansen (kristen), har varit på jakt efter dom länge men dom jag inte funnits i storlek men nu som tur va så fanns dom, blev riktigt nöjd. sen köpte jag också tre par trosor.
Ikväll blir det att skriva en hel no labbrapport...
Pussar e


Förmodligen lite saker till i vinter

Hej! Känner att Emilia har hunnit gjort jättemånga inlägg och att jag ligger lite efter, vem vet blogga kanske inte är något för mig? Men det är nog för att jag inte har så mycket att blogga om. Vad man har gjort på dagarna och hur man ser ut och så det kanske inte är så roligt att läsa, så som bloggare tror jag många tänker att man vill försöka göra bloggen lite mer roligare än att skriva sånt och det är precis så jag tänker! Vet som inte riktigt om ni tycker det är kul att läsa om. Men nu ialla fall så tänkte jag visa lite grejor som jag skulle vilja ha i vinter:)

Gina tricot jeans.

Från rut med flera.
Det är bra med lite extra jeans!

Lovikavantar är alltid skönt:)

En vanlig grå mössa är bra att ha.

Tycker pälsvästar ser snygga ut så funderar på att köpa en själv.

En grå poncho, mysig till sköna utekvällar.

Funderar också på nya uggs, mina gammla är det hål i.

Dom är conversen vill jag försöka köpa nu så dom är inte till i vinter:


Svarta höga och vita låga:)
Det var allt! Kramar klara

Good feeling

Vaknade imorse, kände glädje i mig!
När jag satt och fikade kom mamma bara in med ett par röda converse helt från Ingenstans:)
Hoppas det fortsätter vara en lika bra födelsedag som det är nu:)
Hörs med pussar e


Allt för er!

Det var en gång en kille som var 16 år vars mamma bara hade ett öga och pojken skämdes väldigt mycket över att hon bara hade ett öga, en dag kom hon till skolan för att hälsa på, hon gick in i klassrummet och alla stirrade på henne och skällde ut henne och sprang hem gråtande, nästa dag när han gick till skolan mobbade eleverna hans mamma, han sprang återigen hem. men han rymde hemifrån från sin mamma och från sitt hus. tiden gick och pojken blev äldre, gifte sig, skaffade barn och en dag kom mamman och hälsade på. han öppnade dörren och hans barn skrattade åt henne, han skrek:vad vill du? försöker du skrämma mina barn eller?!

efter ett år kom grannarna och sa: din mamma har dött. han brydde sig inte, en vecka senare fick ha ett brev skrivet av sin mamma... förlåt min son, det var inte meningen att skämma ut dig, men när du var liten var du med om en olycka och förlorade ditt öga så jag gav dig mitt ena öga.

Jag ville bara säga att man ska respektera sin mamma, även din pappa också. vara rädd om den närmaste och finaste man har, hade inte ens mamma och pappa funnits så hade inte man själv levt som man gör idag!

Jag älskar er mamma och pappa mer än ni kan förstå, ni betyder allt för mig!
puss e


Summer line

Hejhej, har haft en halvdryg dag i skolan idag, men slutade bra genom att på spanskan se barnhemmet ( en skräckfilm)
Alla i våran klass, eller dom flesta iaf har blivit mobilnördar, vi spelar nu tex ett tråkigt men ändå kul spel som heter summer line!:)

Ikväll blir det träning och bara ta det lungt, kanske läsa lite no,,,
Pussar emilia


resten av ditt

idag har faktiskt varit en skönt dag i skolan!
har nyss sett modelljakten som börjat gå på kanal5 play. ska börja göra lite skolarbete.. skolan har väldigt mycket plugg nu!
puss emilia
bild på min söta bror!

Jag saknar dig

Hejhej!
Ni vet skorna jag la ut? Jag funderar på att köpa dom, provade dom igen typ igår och dom är inte så dumma faktiskt:) anyway så idag så ska jag vara med mia och vi ska på bio ikväll mysmys! Vi ska se JAG SAKNAR DIG!
Har redan sett den en gång men den var så bra så jag ska se den igen:p
Aja:)
Kram klara

seriestart

väldigt trevlig kväll igår, fikade med selli på waynes, riktigt mysigt.
påvägen hem svängde jag förbi det finaste födelsedagsbarnet elina. då var jag där ett tag sen for jag bara hem och somnade direkt!

idag har vi våran första seriematch mot holmsund, har taggat igång med lite musik och så!!
hoppas det går bra:)
ses emilia


Välkommen in

nu har jag kommit hem, jag har ju hjälpt mormor och morfar att flytta, sen träffade jag klara för att leta upp en praoplats, vi frågade på ica supermarket, får se om det blir där!
ikväll ska farmor komma till oss och äta middag, jag fyller år på onsdag så då ska vi fira det:)
senare ska jag nog vara med selli och vi far nog och fikar på nåt trevligt ställe, blir mysigt!:)
hörs sen emilia


flytt

efter middan igår hade vi match i täfteå, vi vann med 5-7 men det var absolut ingen rolig match!
när jag kom hem gjorde jag mig klar för att vara med elina, ebba, bianca och några killar så jag for till elina och vi mötte oskar, men ebba och bianca var inte riktigt klara så vi började fara mot böles och där träffade vi säkert 10 killar tex, adam, jesper, erik, herman osv. blev inte riktigt bra för vi hade typ inget att göra så ebba och bianca kom inte.
iallafall så gjorde vi inte så mycket men vi höll på att frysa ihjäl så jag och elina for sen hem till elina och myste med macka och film!
idag har jag hjälpt mormor och morfar med att flytta, dom ska nämligen flytta till kära röbäck:)
ses emilia
bild från jag och bästa fia för längge sen, bju på den!

Snygga skor bruden!

Hejsanhejsan! Vi slutade kl 11:30 idag så for på stan med Emilia för vi skulle shoppa lite men vi skulle faktiskt också leta prao plats men det gick inte alls bra! Vi gick helt ärligt på typ alla affärer men antingen så var man tvungen att vara 18 eller så hade någon redan frågat på det stället så det var "fullbokat". Aja inte deppa över det för vi kommer hitta en prao plats endå:)
Skulle köpa ett par skor idag också, provade ganska många men hittade inga jag tyckte om så mycket!
Här kommer en bild på dom jag vill ha:

Snygga va?
Aja jag provade dom ialla fall men på såg dom ut som om man hade pippi fötter! Typ en meter långa:P Så därför köpte jag dom inte:/ Få tänka på om jag vill ha pippi fötter eller inte:)
Men nu ska jag träffa Emelie!
Ciao!:)

kusin

hejhej, idag slutade vi kl.11.30 och jag har varit på stan med klara. fivk med mig hem en skinnjacka och ögonbrynspenna, (ni får se bild sen)
förra veckan fick jag veta att jag fått en kusin, min morbror har fått en liten pojke som är hur söt som helst.
ikväll har jag träningsmatch mot ersbodas div 2, vi har ju nämligen också börjat spela i div 2 nu i innebandy.
puss emilia



min söta kusin, så nu har jag 3 kusiner!:)

mormor och morfar<3

Godmorgon! Idag så ska jag till mormor och morfar, det var jättelängesen jag träffade dom så det kommer blir roligt! Sen då jag kommer hem så ska jag vara med Mia och vi ska gå runt och sälja salami till folk, vi ska göra det för surf och om man säljer mest så kan man vinna en iphone eller en spavecka:) Vi höres senare. kramar Klara:)

Sm

Idag har det varit fullt upp, vi har spelat sm på gammlia! Så vi har spelat 3stycken matcher:) Första matchen förlorade vi med 6-3.. Andra matchen vann vi med 4-3:) Tredje matchen blev det oavgjort 2-2, Det räckte för att vi skulle gå vidare så vi och Holmsund gick vidare!:) Nu ska jag bara ta det lungt för imorgon har vi två stycken läns matcher att spela, kommer nog att bli kul, kändes som att vi fick en bra grupp:) Hörs Emilia!!!:)

:):):)

Hej! som sakt så har jag inte kunnat blogga så mycket på senaste tiden, men nu ska jag skärpa mig!:) 
Min dator ät ju trasig som ni kanske vet, och den var tvungen att skickas ända till tyskland där den gjordes för att lagas! Den måste ha varit riktigt trasig!
Idag ialla fall så ska jag nog vara med Emelie, vi får se vad vi hittar på:)
I förrgår så hade vi ju avslutning på fotbollen! Det var jättemysigt och trevligt, förutom att Stina våran tränare sa att hon skulle sluta, det var riktigt ledsamt och tragist. Det är hon som har byggt upp vårat lag och jaa hon är bara bäst:)
Nu ska jag iväg och fika så! hejdå!:)
Kram klara

Saknar dig!:(<3

let it be

nu har jag varit väldigt dålig på att blogga, ska försöka göra det lite oftare!
men jag har varit så trött, less, massa läxor och mycket träningar och matcher i innebandy,
idag har jag iallafall haft vanlig skoldag, no-prov osv..
sen kom jag hem for en sväng på stan för att kolla på en skinnjacka och ett par jeans, är verkligen i behov av det nu, har typ 2 par..
nu har jag nyss kommit hem från avslutningen på fotbollen, trevligt med fika och se när dom filmat oss under säsongen! sen berättade våran tränare Stina att hon ska sluta som tränare.....
verkligen tråkigt, hon har byggt upp vårt lag och var verkligen den bästa!!
Imorgon ska jag och mamma till telia och kanske köpa en iphone:):):))
har längtat ihjäl mig så mycket, kommer kunna lägga ut fler bilder då också på nutid!
hörs imorgon, emilia
kärlek!

you're beautiful

idag har jag kommit till mamma för att vara hos henne den här veckan. kom nyss från köket efter att just bakat kladdiga chokladmuffins, mumma!!
ikväll har jag innebandyträning, så jag får väl ladda upp med lite muffins:)
i lördags for jag och elina ner på stan och fikade på waynes, riktigt trevlig och bara sitta och prata!
på hemvägen träffade vi massor med folk på olles kiosk, så vi stannade och var med dom tills det var dags att fara hem, men riktigt kallt var det, känns verkligen att det börjar bli höst nu!
ses emilia


bara för att jag känner mig tjock som äter muffins men det är så helseke gott!



HelloOÅOÅOoo

Hello! det var ett tag sedan jag bloggade men haft mycket plugg och lite annat har också ploppat upp så det har varit svårt att få in tiden att blogga.
ska försöka blogga lite mer:)
Men nu ska jag tyvärr ut, så vi hörs lite senare!
Kram klara

outfit idag:

game

sovde till ungefär elva halv tolv, har ätit lunch och ska nu byta om och fara på match i sävar!
sista matchen i fotboll så det kommer nog bli kul! hörs emilia


out

nu har jag just kommit hem från fotbollsträning, duschat och ska nu ut och vara med klara och ellen, ser om det blir några fler också! kramar emilia

bild tagen på konfalägret, saknar dig selli!!

Vill ha:]

Jag har nästa inga överdelar i min garderob som är snygga så då kollade jag runt lite grann nu och hittade dom här blusarna från gina tricot som jag tyckte verkade snygga.
Vad tycker ni?:)

kanske någon i en anna färg men modellerna:) 
/klara


Med hörlurar och allt

hej hej, har nyss varit med bästa johanna! :*
Ikväll ska vi kanske på ug här i röbäck om inte hennes föräldrar är dumma och inte låter henne få gå!:/
just nu sitter jag bara och chillar vid datorn och väntar på att bajsen ska svara!!

Jättesnygg känner man sig...
Med hörlurar och allt:)
Kram klara

lillan

har inte så mycket för mig så jag tar lite gulliga bilder på lillasyster, verkligen supergullig är du stumpan!
älska dig wilma, puss emilia





hon var visst lite för liten för att ha på sig min one piece!
sockertopp!


come to me



jag ska få en iphone 4, och längtar så himla mycket!
då kommer jag även att kunna ta mer bilder och lägga upp, typ alla mina kompisar har en nu och jag går med min gamm sony ericson,har typ haft den i ungefär 2 år så känner att jag behöver en ny nu!
kram emilia

:*:*




Två bilder ifrån igår!!:D:D:D:D
/klara
Ps: det långa inlägget med kenza och andreas skrev jag! glömde skriva att det var jag som skrev:]]

crazy

ni har säkert läst allt klara skrev och det var helt otroligt, så vi bara satt och hängde med dom på stan var riktigt sjukt.vi har säkert blivit filmade 1000 gånger, men det var grymt. andreas är sjukt snygg och kenza ser också riktigt bra ut, det var riktigt kul att träffa dom!





OMG

Ni anar inte vad som har hänt!!!!!
Idag då jag,Emelie Ranta och Emilia var på stan så såg vi Andreas Wijk och Kenza, dom kom fram till oss och frågade om dom fick sitta med oss en stund. JAG FICK PANIK! Men ialla fall så efter en stund så frågar dom om Emilia ska vara med i modelljakten och säger att hon är jättefin men hon säger nej och sen så frågar Kenza mig om jag vill vara med och jag säger nej men hon säger att jag är jättevacker och fin och att jag självklart ska vara med! och då tappade jag hakan! Tänk att typ sveriges största bloggerska säger att du är fin och vacker!! OMG, aa men sen så säger Andreas klart du ska vara med och lägger handen runt min midja och vill ge mig givemefive!! OMG, sen ialla fall så kommer vi till modelljakten och då efter en stund börjar Andreas komma fram till mig med kameran och jag börjar springa... :] Men han tar mig runt magen och säger stanna! OMG, och då står vi och snackar vid en rulltrappa och han frågar om jag ska vara med men jag tvekar och han säger att jag ska tänka på det och sen kanske gå fram och söka, och jag säger jaa och då han ska gå så ger han mig en kram och säger vi ses sen! OMG. Aa och sen efter ett tag så kommer han ju såklart igen och frågar men då har jag bestämt mig att jag inte vill och då säger han att det är lugnt och att jag kanske kan komma nästa år istället, och sen när han ska gå så säger han men du får ialla fall en kram och så ger han mig en STOOR bamsekram och säger vi ses och vi höres! OMG OMG OMG OMG OMG OMG ÄLSKAR ER KENZA OCH ANDRES!!!!!



ÄLSKAR ER!!(L)(L)(L)(L)

Fuck min dator!

Hej allihopa! nu är det så här att min dator har gått sönder, så jag kanske inte kommer blogga lika mycket som emilia men jag ska försöka lägga in lite inlägg då jag kan :) Daton ska in på lagning på måndag så får den kanske om en vecka... Så då blir det att blogga normalt! Ville bara att alla skulle veta det!
Kramar klara 

Ikväll blir det ialla fall att vara med Emelie och Ellen och vi ska till ålidhem med jim,alexander,robin och några fler! Kommer bli kul(a) Idag har jag varit med Emelie och vi var nyss hemma hos jocke och såg SCREAM4 den var skiiiiiiit läskig!!!! och nu ska jag äta middag!
Höres! Klara


Snygg bild på mig och syrran;)

new in

blev den här sköna tröjan från h&m som jag köpte idag, älskar färgen!!

innebandy

nu har jag klippt mig, gjort bort skolfoto!
efter for jag ju ner på stan med mamma, skulle titta på ett par men hann och hittade inga..
däremot hittade jag en skön tröja från h&m, (bild kommer sen)
nu ska jag fara och se på lite innebandy, sen blir det bara att ta det lungt, har match 9 imorgonbitti!
riktigt skönt med helg också! pussar emiiiss

ajaj

nu har vi spelat klart första matchen i cupen, den slutade 2-2. helt okej och nöjd!:)
men jag sträckte mig låret, inte så bra,och jag måste sova med bandage inatt..
imorgon har vi iallafall skolfoto.. buuu.
innan det på morgonen ska jag klippa mig, men ska bara toppa håret, tänkte att jag skulle spara ut lite:)
imorgon blir det nog stan med mamma efter skolan sen innebandy med jenny:)
hörs emiilia

Next up: Emelie!

Har nyss varit på träning, det gick ganska bra.
Nu ska jag ialla fall vara med Emelie och vi får se vad vi hittar på:)
Men nu måste jag skynda mig att duscha innan hon kommer!
kram klara

Emelie&klara in action!










Bjuder på dom två sista;)


match!

nu drar jag iväg på säsongens första match i innebandy:)
det är nolia cup hela helgen så det blir innebandyhelg! ses emilia

RSS 2.0